VÅGAN SERVICEBYGG

Om prosjektet

TIND har fått i oppdrag å utforme et forslag til nye servicebygg. Tanken er at byggene skal være like, men ha ulik størrelse utifra de forskjellige stedenes behov for fasiliteter. Vi ønsker at byggene står godt i naturen,og ha et gjenkjennbart uttrykk. Byggene er funksjonelle, men har samtidig en særegen utforming. Alle funksjonene; hc toalett, toalett, allrom og utedusjer lagt på rekke i en «Våganblå» boks, med lett tilgang fra utsiden. Ideen er at de blå veggene kan utsmykkes av lokale kunstnere, slik at hver bygg får et unikt uttrykk. Det skrå taket i grånet treverk svever over boksen for å gi dagslys inn til rommene. Taket krager ut, og skaper sammen med sideveggene en overbygd og skjermet oppholdssone foran allrommet. Her kan du sette deg ned på benken og nyte utsikten.


Årstall: 2017- pågående